Festkager

Findes der nogen bedre måde at fejre livets små og store begivenheder end med lækre festkager? I Danmark er der stor tradition for at fejre lykkelige stunder med kage, og det er da også en god måde at samle festen og hylde livet på.

Se udvalget

Specielle ønsker?

Så klarer vi også det. Brug formularen herunder til at sende en uforpligtende forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt for en snak om dine ønsker.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvornår skal kagen afhentes eller leveres?
Adresse (hvis kagen skal leveres)
Klik eller træk en fil til dette område for at uploade.

Fejr livet med skønne festkager

Hos Bodenhoff arbejder vores konditorer hver dag året rundt for at kunne servere friske og smukke kager til alle livets begivenheder.

Vi garanterer, at vi hver gang præsterer vores ypperste for at bidrage til at gøre netop din dag til noget helt specielt. Vi har et stort udvalg af forskellige kager til fest, og du kan læse mere om dem her:

Lagkager

Findes der noget mere festligt end lagkager? Det er og bliver en af de mest festlige kager, som med fløde, marcipan, chokolade, frisk frugt osv. er et overflødighedshorn af lækre sager. De smager fantastisk, og så pynter de også utroligt meget på et veldækket bord. Du finder et stort udvalg af forskellige lagkager til fest og herunder selvfølgelig den klassiske Othellolagkage. Vi har også veganske lagkager til dig, der ønsker det.

Kagemænd

Har du eller dit barn fødselsdag, eller er der et jubilæum eller lignende i sigte? Så er kagemænd et godt og sikkert valg til at markere dagen. Vi har mange forskellige slags kagemænd og kagekoner lavet af bolle- eller kagedej med mulighed for at skræddersy dem med din egen tekst, selvvalgt slik osv.

Specialkager

Til livets store begivenheder må festkagen godt være noget særligt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af specialkager med de lækreste smagskombinationer og overdådige udseender. Du finder alt fra smukt pyntede talkager til lagkager med en fodbold, Paw Patrol, enhjørning, Frozen og meget mere. Vi har også mulighed for at lave specielle festkager ud fra dine ønsker.

Står du og skal gøre festen ekstra speciel, så se med fordel vores temainspirerede kager:

Pokemon kager – Fodbold kager – Frozen kager – Paw Patrol kager

Dåbskager

Dåbskager er et uundværligt indslag til dåbsfesten, og de må gerne være ekstraordinære i både smag og udseende. Vi laver søde dåbskager med cremede mousser og friske kompotter i forskellige farver. Har du selv en idé, du gerne vil have omsat til en dåbskage, er vi også behjælpelige med det.

Konfirmationskager

Det hører sig gerne til en konfirmationsfest med konfirmationskager, som på en eller anden måde er i et tema, som interesserer konfirmanden. Det kan være fodbold, gaming eller måske heste. Det kan selvfølgelig også bare være en smuk og velsmagende kage, der falder i konfirmandens smag.

Studenterkager

Til studenterfester serveres der typisk champagne og studenterkager. De skønne festkager kan bl.a. være formet som studenterhuen med den helt rette farve bånd og evt. en lille tekst på. En Othellolagkage kan også være et rigtig godt bud på en skøn kage til den store dag.

Bryllupskager

Bryllupskager er en fast del af ethvert bryllup, og der er mange traditioner omkring dem. Typisk skærer bruden og brudgommen sammen det første stykke og giver hinanden en bid af det, og det er vigtigt at gemme et stykke til jeres 1-årsbryllupsdag. Derfor er det også vigtigt at vælge en bryllupskage, som I kan lide, og som I har lyst til at nyde både på bryllupsdagen og et år senere.

Bestil kager til fest og få dem leveret hjem til dig

Bestil festkager hos Bodenhoff og få dem leveret direkte hjem til hoveddøren eller afhent dem selv i et af vores ti bagerier på Sjælland. Det bliver ikke nemmere!

Vi ved, hvor meget kager til festen betyder, og vi gør derfor vores ypperste hver gang for at lave de flotteste og mest velsmagende kager til livets store begivenheder.

Hvis du har spørgsmål til vores festkager, eller hvis du gerne vil have lavet en helt speciel kage, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med din forespørgsel. Vi ser frem til at hjælpe dig!

cross