Frokost & to go

Vi har et stort udvalg af frisksmurte sandwich, der passer helt perfekt til frokosten. Så er du enten til en lækker, hjemmebagt chili/cheddar bolle med kylling, en focacia med skinke og ost eller rugbolle med laks, så har vi noget for dig. 

Derudover har vi lækre pølsehorn og mini pizzaer, der er nemme at have med på farten!

Se udvalget

Frisk frokost på farten 

Hvis du er sulten på farten, så slå et smut forbi din favorit Bodenhoff og prøv en af vores lækre sandwich.

Vi har 5 forskellige sandwich, som selvfølgelig er med vores eget friskbagte brød. 

Vi har et vegansk alternativ i vores rødbedewrap med falafelspread. 

Vores sandwich bliver smurt hver dag og dermed sikrer vi kvaliteten. 

Se udvalget

Bøf/bearnaise med Casper Sobczyk

Hos Bodenhoff vil vi gerne udvikle vores sortiment - vi fik derfor hjælp fra en af vores ynglings kokke. 

Bodenhoffs legendariske bøf bearnaise sandwich lavet sammen med smørbøf kongen Casper Sobczyk!

Frisk foccacia brød, chili bearnaise, dijon sennep, syltede rødløg og cornichoner.

 

Se udvalget

Den lille sult 

Hvis det blot er den lille sult der er på spil, så prøv vores friskbagte pølsehorn. Vores pølsehorn bliver bagt i alle butikker så de er friske.

(psst. om tirsdagen koster de kun 10 kr stykket) 

Prøv også vores pizza med pepperoni, som du kan få lunet i butikken. 

Se udvalget

Bestil din frokost udefra – få lækre sandwiches fra Bodenhoff

De fleste kender det. Frokosttiden rammer, og der er intet lækkert i køleskabet derhjemme. Måske er du hos veninden på besøg, og maven er begyndt at knurre. Eller du er på kontoret og er blevet lidt lækkersulten. Hos Bodenhoff har vi løsningen!

Bestil din frokost hos os. Vi har et formidabelt udvalg af frisksmurte sandwich med ølands, kernespelt, chili-cheddar- eller rugbrødsboller. Hver sandwich har sit eget fyld, så du kan finde noget til enhver smag. Hvis du har svært med at bestemme dig, hvilken smagsoplevelse du vil have til frokost, har vi samlet en lille oversigt over vores sandwich her.

Sandwich med laks

Hvis du ønsker en luksuriøs frokost, kan du bestille vores laksesandwich. Den er lavet med vores lækre rugbolle, smurt med en cremet creamcheese-spread og fyldt med lækker laks. Derudover indeholder den frisk salat og agurk, som giver den en lækker smag. 

Spicy tuna

Er du mere til en frisk sandwich, kan vi anbefale at prøve en, som er fyldt med lækker tunmousse og avokado. Selve brødet er vores hjemmebagte foccacia, som er super svampet og lækkert. Sandwichen har en masse salat, som giver en friskhed og fylde. 

Sandwich med skinke og ost

En sandwich med skinke og ost er en klassiker til frokosten. Den kommer også i vores svampede, lækre foccacia stykke, som er smurt med dijon-mayonnaise og fyldt med skinke, ost og frisk salat. Man behøver ikke andet for en velsmagende frokostsandwich. Denne sandwich er en af dem, vi sælger allerflest af og er en sikker vinder. 

Club sandwich

Har du lyst til en helt udsøgt frokost, bør du vælge vores clubsandwich. Den er lavet med vores hjemmebagte chili-cheddar-bolle, som giver en helt unik smag, og er fyldt med grillet kylling, kalkunbacon, tomat, frisk salat og smurt med en lækker karry-dressing. Denne sandwich er den bedste go to, hvis du ikke ved, hvad du skal spise til frokosten. 

Vegetar wrap med hummus

Spiser du plantebaseret eller har lyst til at prøve noget nyt, så kan vi altid anbefale vores vegetar wrap. Dette er en rødbede wrap smurt med humus og fyldt med syltede rødløg, avokado og salat. Den er super frisk og lækker!

Caspers favorit - roastbeef. 

Hvis du har lyst til en eksklusiv smagsoplevelse, kan du også bestille vores sandwich, der er lavet i samarbejde med bøf kongen Casper Sobzyck, der til dagligt driver restauranten Capa. Sandwichen er lavet på vores focaccia stykke, der er smurt med sennep. Derudover er der lækker roastbeef, syltede agurker og frisk salat. 

Er du mere til pølsehorn, pizza-slice eller en bolle til frokost?

Kunne du tænke dig en mere let frokost eller noget hurtigt mad, som du kan tage med på farten, så har vi også et udvalg af mindre måltider, som fx pølsehorn, fyldte croissanter, små pizzaer med pepperoni, skyr og paleoboller, hvortil du kan købe smør, ost og andet essentielt tilbehør. Hvis du mangler noget koldt eller varmt til ganen, kan du få lækker kaffe i forskellige varianter og friskpresset juice, hvis du har brug for et skud af noget friskt i frokostpausen.

Nem og hurtig frokost bestilling

Du er altid velkommen til at tage et smut forbi din lokale Bodenhoff i hovedstaden og vælge din frokost. Nyd frokosten i vores hyggelige bagerier med en tiltrængt kop kaffe, eller spar tiden ved at bestille din frokost via vores click & collect-system. Vælg det tidspunkt, som passer dig bedst og spring køen over, når du henter din mad ved kassen. Dermed kan du altid nå det sidste på kontoret eller rydde op, inden alle dine venner kommer til frokost. Hvis du helst vil undgå at forlade lejligheden, kan du slænge dig på sofaen og bestille din frokost med levering.

cross