Brød

Udforsk vores lækre udvalg af brød og rugbrød af den højeste kvalitet. Du kan også finde både vegansk og glutenfri bagværk, så der er noget til enhver smag. Bestil online og afhent dit brød i en af vores lokale butikker i København eller få din levering bragt til døren. Klik, og vi ordner resten!

Se udvalget

Familiebageri med kvalitet i højsædet

Gennem over 60 år har Bodenhoff bageri beriget københavnerne med vores friskbagte brød og det er vi stolte af forsat at gøre. 

Vores brødudvalg spænder vidt fra fire forskellige rugbrød, seks forskellige stenovnsbrød til de klassiske franskbrød. 

Alle vores brød bliver slået op i hånden og bagningen foregår ude i vores butikker, på den måde sikrer vi at brødet altid er friskbagt.

 

Se udvalget

Skal du købe eller lave udsøgt bagerbrød?

Du kender et godt stykke brød på krummen og dens lækre smag. Har du styr på krummen i dit rugbrød til madpakken, eller skal du bruge et lækkert madbrød til et middagsselskab i weekenden, hvor det gerne må have en knasende sprød skorpe? Hos Bodenhoff har vi et bredt udvalg af lækre rugbrød og brød, uanset om det skal være traditionelt, vegansk eller glutenfrit. Du kan finde lige netop den variant, du skal bruge her på vores hjemmeside.

Hvis du er mere til at bage selv, har du også mulighed for at købe vores egen surdej samt forskellige typer af mel, så du selv kan få fingrene i dejen. Vores egen surdej kommer både som rugbrødssurdej og ølandshvedesurdej, så du kan bage nogle lækre brød og rugbrød derhjemme.

Brød og rugbrød til enhver smag

Vores store udvalg af brød og rugbrød gør det nemt for dig at finde lige netop dét brød, du kan lide. Vi har mange forskellige slags brød og rugbrød både i butikkerne og på hjemmesiden. Vi har fx også kanelbrød og madbrød til mere festlige lejligheder. Og skal I hygge med bål i haven eller på vandreturen, har vi også snobrødsdej, du kan bestille. Vi står for udbringning af brød eller andre bestilte varer på hjemmesiden, så du kan tage den med ro og spare tiden på afhentning – og ellers glæder vi os til at se dig i din lokale Bodenhoff-butik!

Traditionelt brødbageri af bedste kvalitet

Hos Bodenhoff har vi siden 1963 bagt brød til hele København, og vi er stolte af vores traditionelle håndværk. Når du køber brød og rugbrød hos os, er det æltet i hånden af en af vores dygtige og erfarne bagere. Efterfølgende langtidshæver vi brødet, inden det bages i en stenovn. Vi går meget op i kvalitet og derfor bruger vi altid gode, lokale råvarer i sæson. Det er også vigtigt for os at udelukkende bruge mel uden stråforkortere, så du får brød uden unødvendige konserveringsmidler. Du skal kunne smage, at vores brød og rugbrød er lavet med kærlighed efter stolte traditioner og gamle opskrifter, og det er vigtigt for os, at vores brød og rugbrød emmer af Bodenhoff. Køb dit brød online og smag selv den gode kvalitet.

Bor du i hovedstaden? Bestil brød i København og få det leveret lige til døren

Hos Bodenhoff har vi butikker i 10 forskellige steder i hovedstaden, så hvis du mangler et sted at købe godt brød i København, er mulighederne mange for at finde et af vores bagerier nær dig. Det er også muligt at bestille vores brød online med vores smarte click & collect-system – så kan du selv vælge, om du vil hente dit brød i en af vores lokale butikker, eller om vi skal stå for udbringning.

cross