Bliv erhvervskunde hos Bodenhoff 

Bodenhoff bageri er en familievirksomhed og vi vil gerne have jer med i familien!

Hos Bodenhoff vil vi elske at forkæle dig og dine kollegaer med alt fra lækkert morgenbrød til frisksmurte sandwich, kaffe og kage både til festlige anledninger eller blot til hverdagens hyggelige stunder. 

Forudbestil jeres ordre når i ønsker eller bestil via. Click and Collect direkte i webshoppen eller i vores app til levering eller afhentning inden for en time. 

Bliv en del af familien i dag

Som erhvervskunde kan du og dine kollegaer bestille morgenmad , enden via. hjemmesiden eller via. vores app. 

Afhent jeres favoritter i jeres fortrukne Bodenhoff eller får det leveret direkte til kontoret, om det er morgenbrød, wienerbrød, sandwich, kage eller måske en speciallavet kage til jeres arrangement. 

Vi leverer fra kl. 6 om morgenen, så morgenbrødet kan stå klar når i møder ind og ellers kan der afhentes i butikkerne på vejen til kontoret. 

Som kontokunder bliver alle jeres køb samlet på en månedlig faktura og der kan optjenes rabat ved køb for over 2000 kr om måneden. 

Ansøg nu

Friskbagt til enhver smag

Ryst kontoret sammen med en fælles morgenmad, om det er den klassiske fredagsmorgenmad eller en grå mandag der skal peppes op, så står vi klar til at hjælpe.

Vi har et stort udvalg af bagværk og kager, så der er noget til enhver smag. 

Vi bager hele dagen i alle vores butikker, så du kan være sikker på at få friskbagt brød, om det er til morgen eller den lille sult senere på dagen.

Vores sandwich er altid frisksmurte og vi har seks forskellige varianter, fra bøf/bearnaise til vores veganske rødbedewrap, så vi kan også være behjælpelige med frokosten.

Log ind

Bliv en del af familien

VIL DU VÆRE EN DEL AF FAMILIEN?
Har du spørgsmål vedrørende oprettelse som kontokunde er du velkommen til at skrive til denne mail: Info@bodenhoffs.dk

ER DU FAMILIEMEDLEM?
Har du spørgsmål vedrørende adresseændringer, kontokort eller fakturaer, er du velkommen til at skrive til: Faktura@bodenhoffs.dk

Ønsker I at lægge en ordre til én lokation, kan I bestille via i appen.

Skal du sende os en regning, eller har du spørgsmål i den forbindelse? Så kan du skrive til faktura@bodenhoffs.dk

Se udvalget
cross