Wienerbrød

 Udforsk vores wienerbrød, hvor håndværk og passion forenes i vores himmelske udvalg af wienerbrød. Fra den første bid vil vores wienerbrød fortrylle dine sanser og tage dig med på en uimodståelig rejse gennem luftig dej, fyldte lag og perfektion i hver eneste bid.

Uanset om du drømmer om klassiske croissanter, delikate kanelsnegle eller saftige hindbærsnitter, har vi et udvalg for netop dig. Så klik videre og se udvalget af vores wienerbrød, som er mere end blot bagværk.  

Se udvalget

Det klassiske wienerbrød

Forkæl dine smagsløg med vores luksuriøse udvalg af friskbagte wienerbrød, håndlavet med de fineste ingredienser og passion for den perfekte smagoplevelse.

Vores delikate wienerbrød, fra de klassiske croissanter til de fyldige pain au chocolat, er det ideelle valg til at tilfredsstille din cravings efter autentisk europæisk bagerkunst.

Opdag den uimodståelige kombination af sprøde lag af butterdej og himmelske fyld, der gør vores wienerbrød til det ultimative valg for enhver, der søger en smagsfuld og luksuriøs bagerioplevelse.

Se udvalget

Wienerbrød til selskabet

Overrask dine kollegaer eller familie med vores friske og lækre udvalg af wienerbrød, der er perfekte til at dele og nyde sammen i et hyggeligt og afslappet miljø.

Vores delikate wienerbrød, fra de sprøde croissanter til de fyldige chokoladecroissanter, er det ideelle valg til at skabe en indbydende og hyggelig stemning blandt kollegaer eller familiemedlemmer.

Nyd en afslappet sammenkomst med dine kollegaer eller familie, mens I forkæler jer selv med vores smagfulde wienerbrød, der er perfekte til at dele og skabe gode minder sammen.

Se udvalget

Bestil dit wienerbrød hos Bodenhoff

Elsker du også wienerbrød? Det gør vi her hos Bodenhoff, og siden 1963 har vi arbejdet med at udvikle dansk wienerbrød i verdensklasse. Vores wienerbrød er helt klassisk, men vi gør altid brug af lokale ingredienser og råvarer i sæson. Hver dag bager vores dygtige bagere og konditorer helt friskt wienerbrød – lige til at bestille gennem vores hjemmeside til afhentning i et af vores lokale bagerier eller til levering lige til døren. Med vores click & collect kan du nemt bestille dansk wienerbrød, når du har behov for at stille den søde tand tilfreds.

Dansk wienerbrød til enhver smag

Hos Bodenhoff har vi dansk wienerbrød af enhver slags: om du ønsker wienerbrød med creme, kanelsnegle, croissanter, frøsnappere, linser – vi har det hele. Gennem flere årtier har vi arbejdet med godt, dansk bagværk. Og hvad er mere dansk end wienerbrød? Ja, egentlig kommer wienerbrød fra Wien (deraf det danske navn), men på engelsk kaldes wienerbrød “Danish”, og i Wien kalder man wienerbrød for “Dänischer Plunder”.

Mange steder rundt om i verden refererer et stykke wienerbrød altså til Danmark, og det tager vi hos Bodenhoff seriøst. Derfor skal du kunne smage det klassiske danske wienerbrød med lokale råvarer fra Danmark, når du bestiller dit wienerbrød hos os. Vores wienerbrød skal smage af traditionelt, dansk bagværk, men samtidig er det også vigtigt for os hele tiden at udvikle vores smage, så alt vores bagværk altid er af højeste kvalitet og sammensættes ud fra de bedst mulige smagskombinationer. Vi sætter nemlig god kvalitet allerførst i alt, hvad vi laver, og det gælder altså også vores wienerbrød.

Kan vi friste med kanelsnegle eller wienerbrød med creme til morgenmaden eller eftermiddagskaffen?

I vores optik findes der ikke noget tidspunkt på dagen, hvor et stykke dansk wienerbrød ikke bliver modtaget med kyshånd.. Om det er til morgenmaden, til en frokost-snack, til eftermiddagskaffen eller som en lille dessert efter maden. Findes der noget bedre end lune kanelsnegle eller wienerbrød med creme på en rigtig regnvejrsdag? Eller en hindbærsnitte på en varm sommerdag med et glas kold lemonade til?

Vi har gjort det så let for dig som muligt at bestille wienerbrød på alle dage – både når solen skinner, og du måske selv vil hente kanelsnegle nede i din lokale Bodenhoff bager, og når det regner, og du måske hellere vil have et stykke wienerbrød med creme leveret lige til døren. Her på siden kan du nemt bestille dansk wienerbrød af bedste kvalitet, præcis når det passer dig!

cross