Kage til enhver lejlighed 

Se vores udvalg af lækre kager herunder. Vores konditorer fremstiller et bredt udvalg af kager baseret på sæsonens råvarer og lækre ingredienser. Du kan bestille online og vælge mellem vores kuvertkager og skærekager til enhver anledning. I vores udvalg finder du også veganske og glutenfri kager. Du kan med fordel benytte vores click & collect eller kageudbringning i København.

Se udvalget

Kagen til festen

Kage har gennem flere århundreder været en del af af festligheder og i nogen tilfælde været centrum for fejringen, det er derfor vigtigt for os at leverer den bedste kvalitet til din fest. 

Se vores store udvalg at forskellige festkager på vores app eller på vores hjemmeside. 

Ønsker du en kage med print eller drømmer du om en helt bestemt kage, tag endelig kontakt til os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe med at opfylde dine ønsker på kage@bodenhoffs.dk

Se udvalget

Har du specielle ønsker?

Går du med drømmen om en helt special kage?

Vores konditor team står klar til at opfylde dine drømme på kage@bodenhoffs.dk 

 

Send forespørgsel

Kage ud af huset – bestil kage online

Hver dag er som bekendt en fest, så hvorfor ikke fejre en ganske almindelig hverdag med en velsmagende kage fra dit lokale Bodenhoff bageri? Hos Bodenhoff har vi et stort udvalg af forskellige kager, alle sammen med det til fælles, at de er sammensat ud fra sæsonens råvarer og af lækre ingredienser – og så er de selvfølgelig bagt af vores dygtige og erfarne konditorer. Du finder både kuvertkager og store kager, så der er noget til ethvert behov.  

Bodenhoff har eksisteret siden 1963, og der har fra starten været fokus på det gode håndværk og de gode råvarer. Det er der stadig, og du vil derfor altid opleve at få kager bagt med største kærlighed og omhu. Og det kan man smage! 

Bestil kage i København hos Bodenhoff med vores nemme click & collect. Her kan du let bestille kage ud af huset – enten til afhentning eller til levering. Du lægger blot din udvalgte kage i kurven og vælger levering eller afhentning samt ønsket tidspunkt. Så vender vi tilbage til dig med en bekræftelse på ordren.  

Effektiv kageudbringning: Bestil kage i København og få den leveret lige til døren

Bodenhoff har 10 lokale bagerier i hovedstaden, og du kan derfor nemt bestille kager i København, hvis du bor i området – så kommer vi drønende med de søde sager, men ikke så hurtigt, at den flotte frosting blæser af i farten. Vi leverer kager ud af huset helt til din hoveddør, så du nemt og bekvemt kan nyde vores delikate bagværk.

Det er dog ikke kun vores bagerier, der er lokale. Det er vores ingredienser og råvarer også så vidt muligt. For os har det traditionelle håndværk, de sæsonbetonede råvarer og den gode kvalitet altid været nøglen i vores foretagende, og det gælder også, når du bestiller kager ud af huset. Vi tilpasser løbende vores sortiment, så du kan finde kager, der passer til forskellige højtider. Du vil derfor kunne finde specielle kager til fastelavn, påske, eid, jul osv., som uden tvivl vil få dig i din helt rigtige stemning. 

Uanset om du vælger at hente dine kager i én af vores lokale butikker, eller om du får kageudbringning lige til døren, lover vi, at den gode kvalitet og det sublime håndværk vil være at smage og opleve!

Bestil kage online og spar tid

Når du bestiller din kage online, sparer du tid. Hvad end du selv vil afhente kagen, eller du ønsker kage ud af huset, som vi leverer, vil du opleve en lang række fordele ved at bestille din kage online. Vil du selv hente den, behøver du ikke stå og vente i kø i butikken, men kan bare bestille den online eller over telefonen – så står den klar til dig, når du møder op i dit lokale Bodenhoff bageri. Har du travlt eller bare brug for at få leveret kage ud af huset, kommer vi som nævnt også gerne og afleverer din kage hos dig lige til døren, så du kan spare transporttiden. 

Det er oplagt for dig, der står med planlægning af en fødselsdag eller lignende, og som i forvejen har mange bolde i luften. Der skal dækkes bord, pustes balloner op og gøres klar til, at gæsterne kommer. Det kræver et stort overblik, og du kan gøre det lidt nemmere ved at bestille kage fra Bodenhoff og få den leveret direkte til døren. Så skal kagen egentlig bare pakkes ud og sættes frem på bordet til stor fornøjelse for dig og dine gæster. Lyder det ikke meget godt?

Kager ud af huset til enhver smag og dag

Vores store udvalg af kager tæller traditionelle kager som f.eks. jordbærkage, gulerodskage, træstammer, linser m.m, men også specialkager, konfirmationskager, bryllupskager og meget andet. Vi har altså en kage til alle dage; både til de festlige dage, til dagene, hvor de store og små glæder skal fejres, og til de kedelige regnvejrsdage, der skriger på lækker kage. Bestil kage i København allerede i dag og smag den gode kvalitet fra dit lokale Bodenhoff bageri.

Har du spørgsmål til vores kager, levering eller noget helt tredje? Eller måske foretrækker du bare at bestille kage over telefonen frem for online? Så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 51409853 på hverdage mellem 9 og 16. Vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt.

cross