Begynd med at kombinere marcipan og sukker i en skål og pisk dem herefter sammen grundigt. Tilføj derefter smør og fortsæt med at piske, indtil blandingen er ensartet og luftig. Tilføj æggene ét ad gangen og vend til sidst hvedemel forsigtigt ind i dejen.
Smør en 24 cm springform og læg et stykke bagepapir i bunden.
Bag dejen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 25-30 minutter.
Når kagen er færdigbagt, fjern den fra springformen og smør den varme kage med den mørke chokolade. Lad kagen køle helt af på en bagerist.
Tip: Hvis chokoladen ikke stivner, når kagen er kølet af, så sæt den i køleskabet i cirka 15 minutter.
Til vaniljecremen skal du dele vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekornene godt med sukkeret. Bland vaniljesukker, æggeblommer og majsstivelse i en gryde. Tilsæt dernæst mælken og varm langsomt op under konstant omrøring, indtil blandingen tykner og bliver til en lækker vaniljecreme.
Hæld vaniljecremen i en skål og lad den køle helt af i køleskabet.
Inden servering, pisk fløden til luftigt flødeskum. Vend først to spiseskefulde flødeskum i vaniljecremen, og vend derefter resten af flødeskummet i, indtil det bliver til en luftig og cremet konsistens.
Fordel vaniljecremen på mazarinbunden. Pynt med et lag friske jordbær. Nu er din lækre jordbærtærte klar til at imponere dine smagsløg!