Bodenhoffs Bageri Herlev

Adresse
Herlev Torv 27, 2730 Herlev
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:00 – 18:00
Lørdag – Søndag: 06:00 – 16:00
Helligdage: 06:00 – 16:00

Besøg Bodenhoffs i Herlev for bagværk i høj kvalitet

Siden 1963 har vi hos Bodenhoffs bagt lækre brød og kager til hele hovedstadsområdet

– og det bliver vi ved med! Alt vores bagværk tager udgangspunkt i vores oprindelige opskrifter med fokus på et godt håndværk og råvarer i høj kvalitet. Dermed er du sikret en udsøgt smag, når du køber fra Bodenhoffs.

Vores bagere bager brød flere gange om dagen hele året rundt og lægger deres hjerte og sjæl i deres arbejde. Vores brød bages med vores egen surdej og mel uden stråforkorter. Som prikken over i’et, er vores brød også langtidshævet og bagt i stenovn. Så hvis du mangler brød til madpakken, middagen eller morgenmaden, kan du købe et af vores lækre brød med de sprødeste skorper. Du kan også få glutenfri og vegansk brød hos Bodenhoffs Bageri i Herlev. Se vores store udvalg af brød her.

Vores lokale bageri i Herlev står klar til at levere kagen til din næste fest!

I vores bageri i Herlev skaber vores konditorer de mest velsmagende og smukke kager. Hvis du skal holde bryllup, dåbsfest, konfirmation, fødselsdag eller en lignende festlig lejlighed, behøver du blot give os et kald eller besøge vores butik ved Herlev Torv 27 . Så står vi klar med kyndigt råd og vejledning.

Hos Bodenhoff synes vi, at en stor og vigtig dag bør afspejle valget af kage. Vi er en passioneret bagerfamilie, som vil gøre vores ypperste for, at du får valgt lige præcis den kage, der passer til dig og dine gæster. Gå på opdagelse i vores festkager og lad os lave kagen til din næste fest.

Leder du efter et bageri i Herlev, der laver kreative kagemænd?

Hvis du har brug for en kagemand til børnefødselsdagen, der skal imponere, kan du lade os inspirere dig. I vores udvalg af kagedamer og -mænd kan du finde helt klassiske kagemænd eller nogle med forskellige motiver. Lad vores dygtige konditorer kreere en kagedame som Elsa fra Frost eller en kagemand som Chase fra PAW Patrol. Se vores udvalg af kagemænd her, eller kontakt os, hvis du har en idé til en kagemand, vi skal lave til din næste fest.

Bestil bagværk og frokost i Herlev hos Bodenhoffs

Selvom mange af vores opskrifter stammer helt tilbage fra dengang Steen Bodenhoff slog sin første bolledej op og åbnede døren til sit bageri, bestræber vi os selvfølgelig på at følge med tiden og gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor er det nu muligt at bestille bagværk med vores click & collect-system.

Vores click & collect-ydelse passer perfekt til dig, der fx mangler en hurtig og lækker frokost på kontoret. Vi har et stort udvalg af smagfulde sandwiches, hvor der er noget til hver smag med vores smagsvarianter. Hvis du ønsker en mere let eller børnevenlig frokost, har vi også pølsehorn, smurte croissanter og små pizzaer. Du kan med fordel også bestille brød, boller og alt det tilbehør til frokosten, du kunne tænke dig. Du kan vælge at afhente din bestilling i vores bageri i Herlev, hvor vi vil modtage dig med åbne arme og et smil på læben, eller du kan vælge levering direkte til døren.

cross