Bodenhoffs Bageri
Herlev

Herlev Torv 27
2730 Herlev

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 8)

Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:00 – 18:00

Lørdag – Søndag: 06:00 – 16:00

Helligdage: 06:00 – 16:00

Bodenhoff er din bager i Herlev

Bodenhoffs bageri i Herlev er din lokale bager i Herlev og omegn. Vi bager brød og kager, smører boller og sandwiches og brygger din morgenkaffe lige præcis, som du bedst kan lide den. Bodenhoffs sortiment byder på det hele, så kig forbi vores bageri i Herlev, hvis du mangler et friskbagt franskbrød til morgenbordet, et lækkert surdejsrugbrød til din frokost, en flot kage til din næste fest, eller hvis du er på farten og mangler en lækker frokost.
Bager i Herlev med traditionelt bagværk i høj kvalitet
Gennem 7 generationer har vi bagt lækre brød og kager – og det bliver vi ved med. Vi er din bager i Herlev, der forstår sig på godt bagværk, og vi tager vores håndværk meget seriøst. Alle vores bagere bager brød flere gange om dagen hele året rundt, og de lægger hjerte og sjæl i deres arbejde. Vores brød bages med vores egen surdej og med mel uden stråforkorter. Vores bageri i Herlev byder på smukke glaserede kager, traditionelt wienerbrød, lækkert brød og frisksmurte sandwiches. Alle de ingredienser, vi bruger, er udvalgt alt efter, hvad der er i sæson i den pågældende årstid. Og som prikken over i’et er vores brød langtidshævet og bagt i stenovn. Se vores mange forskellige typer brød her.

Vores lokale bageri i Herlev står klar til at levere kagen til din næste fest!

I vores bageri i Herlev smører vores bagere hver dag et varieret udvalg af velsmagende kager op til forskellige festlige lejligheder rundt omkring i landet. Hvis du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden vigtig fest, så giv os et kald, eller besøg en af vores forretninger, og få kyndigt råd og vejledning. Hos Bodenhoff synes vi, at en stor og vigtig dag bør afspejle valget af kage. Vi er en passioneret bagerfamilie, som vil gøre vores ypperste for, at du får valgt lige præcis den kage, der passer til dig og dine gæster. Gå på opdagelse i vores festkager, og lad os lave kagen til din næste fest.

Leder du efter et bageri i Herlev, der laver kreative kagemænd?

Hos Bodenhoffs bageri i Herlev kan du både få traditionelle kagemænd/damer med glasur og slik på, men vores dygtige konditorer kan også kreere andre figurer som Spiderman, Gurli Gris, enhjørninger, Elsa fra Frost, Pokémons og andre kreative tegnefilmsfigurer. Kontakt vores bageri i Herlev, hvis du leder efter en kagemand lidt ud over det sædvanlige til den næste børnefødselsdag i din familie. Se vores kreative kagemænd her.
Bestil frisksmurte boller og sandwiches til et større arrangement hos vores bageri i Herlev
Vores bageri i Herlev tager også imod bestillinger på sandwiches og smurte boller. Hvis du mangler en bager i Herlev til at lave og levere frisksmurte boller eller sandwiches til dit næste firmaarrangement, foredrag, workshop m.m. så kontakt os.

Click & Collect bager i Herlev

Selvom mange af vores opskrifter stammer helt tilbage fra dengang Steen Bodenhoff slog sin første bolledej op og åbnede døren til sit bageri, bestræber vi os selvfølgelig på at følge med tiden og gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor er det nu muligt at bestille mad- og drikkevarer via Click & Collect. Hos vores bageri i Herlev har vi et stort udvalg af frisksmurte sandwiches, lune pizzaboller, juice, kaffe og meget mere du kan tage med på farten. Du kan enten vælge at afhente din bestilling i vores bageri i Herlev, hvor vi vil modtage dig med åbne arme og et smil på læben, eller du kan vælge levering direkte til døren. Vores Click & Collect ydelse passer perfekt til dig, hvis du mangler en hurtig, men lækker frokost på kontoret, eller hvis du har en rolig søndag morgen derhjemme. Se vores udvalg af morgenmad, frokost, kager, drikkevarer og snacks her.