Bodenhoffs Bageri
Domus Vista

Nordens Plads 8
2000 Frederiksberg

Tlf: +45 38 32 22 48

Åbningstider

Mandag – Søndag: 06:30 – 20:00

Helligdage: 06:30 – 15:00

Bodenhoff er din lokale bager ved Domus Vista

Kom og få stillet den lille sult eller køb kagen til fødselsdagsfesten hos Bodenhoffs bageri ved Domus Vista. Foruden friskbagt morgenbrød og kager, serverer vi også med glæde din morgenkaffe! Måske du bor i Domus Vista, eller du ofte svinger vejen forbi? I vores hyggelige bageri ved Domus Vista, bager vores dygtige bagere hver dag friskbagt morgenbrød, brød og rugbrød, smukke kager og lækkert wienerbrød. Er du sulten og på farten, kan du også altid svinge forbi til en frisksmurt sandwich. Vi glæder os til at tage imod dig i vores bageri ved Domus Vista.

Bageri ved Domus Vista med fokus på stolte traditioner

Hos Bodenhoff bageri har vi siden 1963 bagt brød og kager til hele hovedstaden. Det gode håndværk og den konsistente kvalitet er gået i arv igennem 7 generationer, og vi er den dag i dag stolte over at føre det traditionelle bagværk videre – selvfølgelig med fokus på innovation og kreativitet. Vi elsker nemlig at matche de stolte traditioner for det gode håndværk med nye og moderne takes på brød, kager og wienerbrød. 

Bestil kagen til din fest hos Bodenhoff

Skal du holde fest og leder du efter en flot og festlig kage? I vores bageri ved Domus Vista kan du finde smukke, opsmurte kager, bryllupskager, kager til fødselsdage og konfirmationer og meget mere. Vi har alt, hvad festkagehjertet begærer, og skulle du opleve, at du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte os. Så finder vi en løsning, så du kan få lige præcis den kage, du søger. Du kan se vores store udvalg af smukke og smagfulde festkager her. Vi leverer gerne din festkage, men vil du hellere selv hente den, er du også mere end velkommen til at komme forbi din lokale bager ved Domus Vista. 

Hos dit lokale bageri ved Domus Vista går vi op i kvalitet

Hos Bodenhoff går vi op i god kvalitet, gode råvarer i sæson og det gode håndværk. Dette er blot nogle af ingredienserne, der er med til at skabe den velkendte Bodenhoff’ske smag. Når vi bager frugtkager, bruger vi sæsonens frugt, og mange af vores ingredienser er udvalgt af vores dygtige bagere, som hver dag kvalitetssikrer både bagværk, ingredienser og smag. 

Prøv vores smarte Click & Collect og bestil nemt kager og brød

Hos vores bageri ved Domus Vista har du mulighed for nemt og enkelt at bestille dit morgenbrød eller din fødselsdagskage til afhentning i din lokale bager. Med Click & Collect bestiller du blot dit ønskede bagværk, herefter kan du hente det i bageriet ved Domus Vista og springe køen over! Det nemme system er også perfekt til dig, der er på farten, og som ønsker lige at kunne svinge forbi og hente en frisksmurt sandwich, et lunt pølsehorn eller en kop varm kaffe. På de kolde vinterdage eller våde regnvejrsdage, hvor humøret måske ikke lige er til at skulle bevæge dig udenfor for at hente wienerbrød eller andet bagværk, kan du selvfølgelig også få det leveret. Du bestemmer helt selv!