Bodenhoffs Bageri Borups Allé

Adresse
Borups Alle 126, 2000 Frederiksberg
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Søndag: 06:30 – 20:45
Helligdage: 07:00 – 15:00

Bodenhoffs – din bager på Frederiksberg, Borups Allé

Besøg vores bageri på Borups Allé og køb friske brød og lækre kager eller prøv vores smurte boller og frisksmurte sandwiches. Uanset om du har brug for at få stillet den lille sult eller slukket tørsten, er du mere end velkommen forbi – vi kan også brygge din morgenkaffe præcis, som du vil have den.

Hos Bodenhoffs Bageri på Frederiksberg bager vi alt fra brød og lækkert wienerbrød til smukke lagkager og festlige specialkager – alt med smagen af sæsonens varer. Hvis du selv vil smage for sagen, kan du komme og afprøve vores udvalg. Vi er sikre på, at du vil elske det!

En ægte Frederiksberg-bager – smag kvaliteten i Bodenhoffs bagværk

Vores bagere og konditorer har bagt lækre brød og kreeret skønne kager til hele hovedstadsområdet siden 1963, da Steen Bodenhoff åbnede det første bageri. Gennem de sidste syv generationer har vi fulgt traditionen med godt bagværk i høj kvalitet, hvilket vi opnår med de traditionelle opskrifter, som vi har fornyet med vores innovative og kreative tilgang til vores håndværk.

Hos Bodenhoffs Bageri bager vores dygtige og erfarne bagere nyt bagværk flere gange om dagen på vores bageri på Borups Allé. Der er blevet tænkt over hver en detalje og for at sikre en konstant høj kvalitet, bliver hver ingrediens nøje udvalgt ud fra de smagssammensætninger, den skal indgå i. Derudover går vi op i at bruge lokale råvarer i sæson, da dette sikrer den bedste smag, og fordi det er det bæredygtige valg. Besøg din lokale Bodenhoffs bager på Borups Allé på Frederiksberg og smag selv forskellen!

Hvis du selv er interesseret i at bage brød med smagen af Bodenhoff, kan du også finde både vores egen surdej samt forskellige typer af mel på vores bageri på Frederiksberg.

Bryllup, konfirmation eller dåb? Bestil dine festkager hos Bodenhoffs Bageri på Borups Allé

Skal der være fest, så lad der være fest! Hos Bodenhoffs bageri på Borups Allé ved Frederiksberg har du mulighed for at bestille festkagen, der går ud over det sædvanlige. Vi elsker at få lov til at være blot en lille del af den store dag, og derfor kan du finde et hav af specialkager hos Bodenhoffs – bestil din kage hos os, og så leverer vi den til døren, når det passer dig! Vores udvalg byder blandt andet på:

  • Dåbskager
  • Konfirmationskager
  • Bryllupskager
  • Lagkager
  • Bogstavekager
  • Kagemænd og -damer
  • … og alverdens specialkager

Hvis du ikke kan finde kagen, der falder præcist i din smag, kan du altid kontakte vores bageri på Frederiksberg. Vores konditorer vil derefter tage fat i dig, så I kan få en snak om, hvordan de kan imødekomme dine specielle ønsker.

Med vores click & collect-system kan du nemt bestille bagværk

På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt bestille alt fra morgenboller, brød og lagkager til frisksmurte sandwiches, morgenkaffe, wienerbrød og meget andet til afhentning hos vores lokale bager på Borups Allé.

Med vores smarte click & collect-system kan du lægge en ordre med dit ønskede bagværk, springe køen over og hente det i vores bageri! Er du på farten og skal have en frokost med på vejen, eller har du brug for at få tanket op på god kaffe, kan du nemt svinge forbi og hente en frisksmurt sandwich eller en lækker cappuccino. Og skulle du få lyst til wienerbrød på en regnvejrsdag, hvor humøret ikke lige er til at trække i regntøjet, så kan du selvfølgelig også få dit bagværk bragt til døren. Det er helt op til dig.

cross