Bodenhoffs Bageri
Borups Allé

Borups Alle 126
2000 Frederiksberg

Tlf: +45 38 32 22 43

Åbningstider

Mandag – Søndag: 06:30 – 20:45

Helligdage: 07:00 – 15:00

Besøg din lokale bager på Borups Allé

Hos Bodenhoffs bageri på Borups Allé bager vi hver dag friskt brød, lækkert wienerbrød, smukke kager og meget mere. I vores hyggelige bageri dufter der altid af friskbagt brød og nybrygget kaffe. Kom forbi og hent en lækker sandwich eller en kop varm morgenkaffe to go – vi har alt til dig, der er på farten og til dig, der bare vil tage den med ro.

Bageri på Borups Allé med fokus på det gode håndværk

Bodenhoffs Bageri har gennem 7 generationer stolt ført de gamle traditioner for det gode håndværk videre – og det kan også smages på det bagværk, vi serverer, hos din lokale bager på Borups Allé. Siden 1963 har vi udviklet vores gamle opskrifter, og gennem innovation og kreativitet har vi fornyet det stolte og traditionelle bagværk og skabt kager, brød og wienerbrød med deres egen Bodenhoff’ske smag. Er du selv interesseret i at prøve at bage et brød som “smager af Bodenhoff”, kan du også finde både vores egen surdej samt forskellige typer af mel hos din lokale bager på Borups Allé.

Bryllup, konfirmation eller dåb? Bestil dine festkager hos Bodenhoffs Bageri på Borups Allé

Skal der være fest, så lad der være fest! Hos Bodenhoffs bageri på Borups Allé kan du nemt bestille alle typer festkager. Måske du mangler en fødselsdagslagkage med et særligt motiv? Eller en smuk dåbskage, der kan sætte den sidste prik over i’et på en dag med fejring. Vi elsker at få lov til at være en lille del af den store dag, og derfor kan du finde et hav af festkager hos din bager på Borups Allé – vi leverer selvfølgelig lige til døren, når det passer dig!

Smag kvaliteten i Bodenhoffs bagværk

Hos Bodenhoffs Bageri bager vores dygtige og erfarne bagere hver dag morgenbrød, rugbrød og franskbrød, lagkager og wienerbrød og meget mere til vores bageri på Borups Allé. Der er tænkt over hver en detalje, og for at sikre en konstant høj kvalitet, bliver hver ingrediens nøje udvalgt ud fra de smagssammensætninger, den skal indgå i. Derudover går vi op i at bruge lokale råvarer i sæson, fordi det sikrer den bedste smag, og fordi det er det bæredygtige valg. Besøg din lokale bager på Borups Allé og smag selv forskellen!

Med Click & Collect kan du nemt bestille bagværk

På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt bestille morgenbrød, lagkager, sandwiches, morgenkaffe, wienerbrød og meget andet til afhentning hos din lokale bager på Borups Allé. Med vores smarte Click & Collect kan du bestille dit ønskede bagværk, hente det i vores bageri og springe køen over! Er du på farten og skal have en frokost med på vejen, eller har du brug for at få tanket op på god kaffe, kan du nemt svinge forbi og hente en frisksmurt sandwich eller en lækker cappuccino. Og skulle du få lyst til wienerbrød på en regnvejrsdag, hvor humøret ikke lige er til at trække i regntøjet, så kan du selvfølgelig også få dit bagværk bragt til døren. Det er helt op til dig!