Bodenhoffs Bageri
Valby

Skolegade 19 A
2500 Valby

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 9)

Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:00 – 18:00

Lørdag – Søndag: 06:00 – 17:00

Helligdage: 06:00 – 17:00

Bodenhoff er din bager i Valby 

Vores bager i Valby laver store og overdådige festkager, små kager til den lille fest eller den lille sult, lækre boller med og uden kerner, friske sandwiches og meget mere. Alle brød og boller bliver bagt med vores egen surdej og med mel uden stråforkorter. Se vores mange forskellige typer brød her. Bodenhoff er en dedikeret bagerfamilie, der gennem de sidste 7 generationer har bagt lækre brød og kager. Godt håndværk og høj kvalitet er de nøgleord, der beskriver Bodenhoff, og mange af vores opskrifter stammer helt tilbage fra 1960’erne, da Steen Bodenhoff slog den første bolledej op i sit nyåbnede bageri i Hvidovre. Kig forbi vores hyggelige bageri i Valby, og køb et brød til morgenbordet, en kage til fødselsdagen, eller en morgenkaffe til at tage med på farten.  

Leder du efter et bageri i Valby, som kan levere en kage til din fest? 

Med vores mange års erfaring, kærlighed til faget og familieopskrifter har vi erfaring i at levere kager, brød og andet bagværk til alle slags arrangementer. Vi synes, at kagen har en bærende rolle ved festlige lejligheder. I vores bageri i Valby smører vi flotte festkager op i alle størrelser, farver og former til festlige arrangementer som bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum m.m. Vores passionerede og kyndige team står klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til, hvilken kage du skal vælge. I vores udvalg finder du store festkager, små kager til det lille arrangement samt kagemænd til studentergildet, børnefødselsdagen eller jubilæum.  

Bestil din kagemand hos vores bageri i Valby 

Vi laver både traditionelle kagemænd/damer, som du kender dem – også som tvillingekager – samt kreative kagemænd til børnefødselsdage. Måske dit barn har en yndlingstegnefilmsfigur, som er tema til fødselsdagen. Vores dygtige konditorer har bl.a. kreeret lækre kagemænd med Gurli Gris, Elsa fra Frost, enhjørning og Spiderman. Du kan gå på opdagelse i vores kagemænd her. Hvis du har specifikke ønsker til din næste kage, så kontakt vores bageri i Valby.  

Bestil til større arrangementer hos vores bager i Valby 

Du kan besøge vores bageri i Valby mandag til fredag mellem 6:00-18:00 og 6:00-17:00 i weekenden, hvis du skal købe morgenbrød, frokost eller kager, men du kan også lægge større bestillinger til morgenmad eller frokost. Kontakt os, hvis du mangler et bageri i Valby til at levere friskbagte og frisksmurte boller eller sandwiches til et firmaarrangement, workshop, foredrag eller lignende. 

Click & Collect bageri i Valby 

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt, så derfor er det muligt at bestille kaffe, morgenboller, sandwiches, juice, kaffe og meget mere hos vores bager i Valby via vores Click & Collect funktion. Bestil, når du er på farten, og undgå kø, eller hvis du er derhjemme og vil have friskbagt brød eller kage leveret lige til døren.