Bodenhoffs Bageri Valby

Adresse
Skolegade 19A, 2500 Valby
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:00 – 18:00
Lørdag – Søndag: 06:00 – 17:00
Helligdage: 06:00 – 17:00

Bodenhoffs – din bager i Valby

Hos Bodenhoffs Bageri i Valby kreerer vi overdådige festkager til alt fra den lille sammenkomst til den store familiefødselsdag, men også alt det friske bagværk, som du skal bruge til morgenmads- eller frokostbordet. Du kan også altid svinge forbi, hvis du har brug for at få stillet den lille sult eller slukket tørsten med vores lækre kaffe eller frisklavede juice.

Når vi bager vores daglige bagværker såvel som de specielle kager, tager vi altid inspiration fra det danske grønttorv og sæsonens varer. Dermed får du garanti for velsmagende varer, som falder lige i din smag. Besøg vores bager i Valby og smag kvaliteten for dig selv!

Få det bedste brød på Bodenhoffs Bageri i Valby

Ønsker du at prøve noget af det bedste brød, som Valby har at byde på, bliver du nødt til at komme forbi Bodenhoffs. Alle vores brød og boller bliver bagt med vores egen surdej og kun kvalitetsingredienser såsom mel uden stråforkortere. Vi ælter også dejen selv i hånden og lader den langtidshæve, inden vi former vores brød og boller og kommer dem i vores stenovne.

For at sikre enhver kunde godt bagværk bager vi boller, rugbrød og brød flere gange om dagen, så hvis du mangler friskbagte varer til frokosten, morgenmaden eller madpakken, behøver du blot kigge forbi. Hvis du er i tvivl om, hvilket brød du kunne ønske dig at smage, kan du altid udforske vores brede udvalg af brød her, inden du besøger vores bageri i Valby. Du kan også finde glutenfri og veganske versioner af vores sortiment.

Skal vores bager i Valby levere en kage til din fest?

Hos Bodenhoffs ved vi, at kagen har en bærende rolle ved festlige lejligheder og med vores mange års erfaring og kærlighed til faget, som vi kombinerer med traditionelle familieopskrifter, er vi specialister i at levere kager og festligt bagværk til alle slags arrangementer.

I vores bageri i Valby smører vi smukke og velsmagende festkager op i alle størrelser, farver og former til specielle lejligheder. Vores passionerede og kyndige team står altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til, hvilken kage du skal vælge. I vores udvalg finder du:

  • Lagkager
  • Dåbskager
  • Konfirmationskager
  • Bryllupskager
  • … og alverdens specialkager

Bestil din kagemand hos vores bageri i Valby

Skal du holde børnefødselsdag, eller ønsker du en festlig kage til at tage med på kontoret, er en kagemand eller -kone altid en perfekt (og velsmagende) mulighed. Hos Bodenhoffs Bageri bager vi selvfølgelig helt traditionelle kagepersoner, men hvis du ønsker en kage ud over det sædvanlige, er vi de rette til opgaven. Lad vores dygtige konditorer inspirere dig med deres kreative kager, som er skabt efter fantasifulde tegnefilmskarakterer som PAW Patrol, Elsa fra Frost, Spider-Man eller Gurli Gris.

Udforsk hele vores udvalg af kagemænd og koner her eller skriv til os, hvis du har en speciel idé til en kagemand eller -kone, som vores bageri i Valby kan bage til din kommende fest.

Hent dine varer fra Bodenhoffs Bageri i Valby

Bodenhoffs er en dedikeret bagerfamilie, der gennem de sidste syv generationer har leveret lækkert bagværk til københavnere. Vores nøgleord er godt håndværk og høj kvalitet, og det sikrer vi med vores originale opskrifter fra 1960’erne, hvor Steen Bodenhoff slog den første bolledej op. Kig forbi vores hyggelige bageri i Valby og køb et brød til morgenmadsbordet, en lagkage til fødselsdagen eller en morgenkaffe til at tage med på farten. Vi har åbent fra 06.00 til 18.00 i ugedagene og lukker en time tidligere i weekenden.

Hvis du ønsker at skippe køen hos Bodenhoffs Bageri i Valby, kan du altid bestille dine varer med vores click & collect-system. Ønsker du en rolig dag derhjemme, kan du også bestille vores bagværk til at blive leveret direkte til døren.

cross