Bodenhoffs Bageri
Matthæusgade

Matthæusgade 50
1666 København V

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 5)

Åbningstider

Mandag – Søndag: 06:30 – 20:00

Helligdage: 07:00 – 15:00

Besøg Bodenhoffs bageri på Vesterbro 

I vores bageri på Vesterbro finder du et bredt udvalg af friskbagt brød, lækre kager, frisksmurte sandwiches, kaffe, juice og meget mere. Vores udvalg varierer alt efter, hvilke råvarer, der er i sæson. Kig forbi vores bager på Vesterbro, hvis du skal have stillet den lille sult, eller hvis du skal bestille en kage til din næste fest.   

Køb traditionelt bagværk i vores bageri på Vesterbro 

Vi har de seneste 7 generationer bagt brød og kager, og det har vi tænkt os at blive ved med. Vi er en dedikeret og detaljeorienteret bagerfamilie, som har stor passion for godt bagværk. Vi bager brød og kager flere gange dagligt hele året rundt, og vores brød laves med egen surdej, hvorefter det langtidshæver og bages i stenovn. Desuden bruger vi kun mel uden stråforkorter.  Se vores udvalg af brød her

Skal du bruge en kage til din næste fest? Så besøg vores bager på Vesterbro 

Festlige lejligheder som et bryllup, et jubilæum, en fødselsdag eller et studentergilde kræver den helt rette kage og dermed også den rette bager. Hos Bodenhoff bager vi kager i alle slags størrelser, farver og former. Hvis du har brug for råd og vejledning af en konditor, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Selvom vi glaserer kager og former marcipanroser, har vi altid tid til at tage dit opkald og hjælpe dig med at finde den festkage, der passer perfekt til dig, dine gæster og din fest. Hos Bodenhoff synes vi, at en stor og vigtig dag bør afspejle valget af kage. Hvis du skal holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller en anden stor og vigtig fest, kan du med garanti finde en kage, der passer til jer. 

Du finder din kagemand hos vores bageri på Vesterbro 

Leder du efter en bager, der laver kagemænd i København V? Det gør Bodenhoffs bageri på Matthæusgade! Her finder du både traditionelle kagemænd/damer med glasur og slik på samt et væld af kreative motiver som Spiderman, Gurli Gris, enhjørninger, Elsa fra Frost og Pokémon. Gå på opdagelse i vores kreative kagemænd her,  eller kontakt os, hvis du har en ide til en kagemand med dit barns yndlingsmotiv. 

Bestil frisksmurte boller og sandwiches til større arrangementer hos vores bageri på Vesterbro 

Leder du efter et bageri på Vesterbro, som kan lave og levere frisksmurte boller eller sandwiches til dit næste firmaarrangement, foredrag, workshop eller lignende? Vores bageri på Vesterbro tager også imod bestillinger på sandwiches og smurte boller. Bestil hos Bodenhoff, så dine gæster/deltagere/besøgende får serveret en god og lækker morgenmad eller frokost. 

Click & Collect bageri i København V 

Vi bestræber vi os selvfølgelig på at følge med tiden samt at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor kan du bestille mad- og drikkevarer via Click & Collect. Du kan bestille frisksmurte sandwiches, lune pizzaboller, juice, kaffe og meget mere til at tage med på farten. Du kan også vælge at få din bestilling leveret til døren.