Bodenhoffs Bageri Matthæusgade

Adresse
Matthæusgade 50, 1666 København V
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Søndag: 06:30 – 20:00
Helligdage: 07:00 – 15:00

Bodenhoffs – din bager på Vesterbro

I vores bageri på Vesterbro finder du et bredt udvalg af alt skønt bagværk fra friskbagte brød og lækre kager til frisksmurte sandwiches, kaffe, juice og meget mere. Vores udvalg varierer alt efter hvilke råvarer, der er i sæson, men du kan være sikker på, at vi altid har noget godt til ganen. Kig forbi vores bageri på Vesterbro, hvis du skal have stillet den lille sult, eller hvis du skal bestille en kage til din næste fest.

Køb traditionelt bagværk i vores bageri på Vesterbro

Hos Bodenhoffs kreerer vores bagere og konditorer alt fra velsmagende brød til flotte kager til hele København, og de har de gjort i syv generationer. Siden 1963 har vi fulgt traditionen med godt bagværk, og dette vil vi fortsætte med at gøre i mange år endnu. For at sikre vores unikke kvalitet bruger vi stadig mange af Steen Bodenhoffs originale opskrifter, som vi har fornyet med vores passionerede og kreative tilgang til bagværk.

På vores bageri på Matthæusgade 50 bager vi brød, kager og hele vores sortiment flere gange dagligt, hele året rundt. For at sikre den gode smag bruger vi eksempelvis vores egen surdej og mel uden stråforkortere til vores brød, som vi langtidshæver, inden de bages i vores stenovne. Hvis du selv har lyst til at smage for sagen, kan du se vores udvalg af brød her, inden du kommer forbi Bodenhoffs på Vesterbro.

Skal du bruge en speciel kage? Vesterbro-afdelingen står klar

Ved festlige begivenheder såsom et bryllup, et jubilæum, en fødselsdag eller et studentergilde fortjener du og dine gæster den helt rette kage og dermed også den rigtige bager. Hos Bodenhoffs Bageri skaber vores konditorer kager i alle slags størrelser, farver og former.

Hvis du har brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Selvom vi glaserer kager og former marcipanroser, har vi altid tid til at tage dit opkald og hjælpe dig med at finde den festkage, der passer perfekt til dig, dine gæster og din fest. Hos Bodenhoffs synes vi, at en stor og vigtig dag bør afspejle kagevalget. Hvis du skal holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller en anden større fest, kan du med garanti finde en kage, der passer til jer.

Du finder din kagemand hos vores bageri på Vesterbro

Uanset om du skal holde børnefødselsdag eller skylder kontoret kvajekage, kan du være sikker på, at en kagemand eller -kone vil blive velmodtaget. Hos Bodenhoffs kan du få traditionelle, velsmagende kagepersoner, men hvis du ønsker noget helt specielt, er vi også de rette til opgaven. Du kan lade dig inspirere af vores dygtige hold, der skaber flotte kager i former af kendte tegnefilmskarakterer som Gurli Gris, Elsa fra Frost, PAW Patrol og Spider-Man.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du udforske vores udvalg af kagemænd og -kvinder.

Bestil frisksmurte boller og sandwiches til større arrangementer

Leder du efter et bageri på Vesterbro, som kan lave og levere frisksmurte boller eller sandwiches til dit næste firmaarrangement, foredrag, workshop eller lignende? Vores bageri på Vesterbro tager også imod bestillinger på morgenmad og frokost. Bestil hos Bodenhoff, så I kan få serveret en god og lækker morgenmad eller frokost.

Da vores udvalg er afhængigt af sæsonen, anbefaler vi at kontakte os for at høre mere.

Bestil dine varer online og hent dem i vores bageri på Vesterbro

Hvis du ønsker en nem bestilling, kan du altid klikke brød, morgenboller, sandwiches og lagkager i kurven på vores hjemmeside, som du så kan afhente ved vores bager på Vesterbro. Men du har også rig mulighed for at afprøve vores click & collect-system, som vi har indført for at følge med tiden, men også for at gøre det endnu nemmere at handle hos Bodenhoffs. Så bestil gennem click & collect og spring køen over, når du besøger os.

Skulle du få lyst til en velsmagende Othellolagkage eller en lækker frokost på en regnvejrsdage, kan du også glemme alt om regnjakke og gummistøvler ved at bestille bagværk fra Bodenhoffs med levering. Så bringer vi alt direkte til døren.

cross