Bodenhoffs Bageri
Hellerup

Strandvejen 62A
2900 Hellerup

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 3)

Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:30 – 20:00

Lørdag – Søndag: 06:30 – 18:00

Helligdage: 07:00 – 15:00

Bodenhoff er din bager i Hellerup

Besøg vores bageri, og få stillet den lille sult eller slukket kaffetørsten. Vi bager kager, ælter brød og boller, smører lækre sandwiches og brygger din morgenkaffe lige præcis, som du bedst kan lide den. 

Vores fine bageri i Hellerup byder på et væld af wienerbrød, opsmurte kager, store brød og frisksmurte sandwiches – alt sammen inspireret af sæsonens varer fra grønttorvet. Vores bagere vægter det gode håndværk højt, og de lægger hjerte og sjæl i alt bagværk. I vores bageri i Hellerup er alle vores brød og boller langtidshævet og bages i stenovn. Vi bager altid med vores egen surdej samt med mel uden stråforkorter. Se vores mange forskellige typer brød her.  

Dedikeret og passioneret bageri i Hellerup  

Bodenhoff har bagt lækre brød og kager i 7 generationer – og det fortsætter. Vores dedikerede personale i vores bageri i Hellerup modtager dig med et smil på læben og er klar til at hjælpe dig, med det du måtte have brug for. I vores bageri i Hellerup bager vi brød og boller flere gange dagligt hele året rundt. Så kig forbi vores bageri i Hellerup, hvis du mangler et friskbagt surdejsbrød til morgenbordet eller en flot og delikat kage til din næste fest. 

Skal vores bageri i Hellerup levere kagen til din næste fest? 

Vores bageri i Hellerup kreerer hver dag de smukkeste og mest velsmagende kager til forskellige arrangementer – alt lige fra fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, firmafester m.m. I vores udvalg finder du et væld af kager i alle størrelser og afskygninger. Se alle vores festkager her. Hvis du leder efter en kagemand til dit næste jubilæum eller børnefødselsdag og gerne vil have en kagemand lidt ud over det sædvanlige, så lad vores bageri i Hellerup inspirere dig. I vores udvalg af kagemænd finder du både helt traditionelle kagemænd/damer, men vores dygtige konditorer kan også kreere andre kreative figurer som Spiderman, Gurli Gris, Elsa fra Frost, Pokémons og andre kreative tegnefilmsfigurer. Find inspiration til din næste kagemand her, eller kontakt os, hvis du har en ide til en kagemand vi skal lave til din næste fest. 

Mangler du frisksmurte boller og sandwiches til et større arrangement?  

Så bestil hos vores bageri i Hellerup. Foruden bestillinger på smukke festkager kan du også lave bestillinger på sandwiches og boller, hvis du skal holde et større arrangement. Lad vores bageri i Hellerup levere frisksmurte boller eller sandwiches til dit næste firmaarrangement, foredrag, workshop m.m. så kontakt os. 

Brug Click & Collect, til at bestille mad og drikke hos vores bageri i Hellerup  

Hos Bodenhoff ønsker vi altid at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor kan du bestille stort set alt, hvad hjertet og maven begærer via Click & Collect. Det kan godt være, at mange af vores opskrifter er de helt samme, som dengang Steen Bodenhoff slog den første bolledej op og åbnede dørene til sit bageri, men vores bageri i Hellerup samt alle vores andre lokationer er topmoderne. Bestil frisksmurte sandwiches, lune pizzaboller, juice, kaffe og meget mere til at tage med på farten. Vores Click & Collect ydelse er også perfekt til at bruge, hvis du har en rolig søndag derhjemme og ønsker at få leveret friskbagt brød lige til døren.