Bodenhoffs Bageri Hellerup

Adresse
Strandvejen 62A, 2900 Hellerup
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Fredag: 06:30 – 20:00
Lørdag – Søndag: 06:30 – 18:00
Helligdage: 07:00 – 15:00

Dedikeret og passioneret bageri i Hellerup

Bodenhoff har bagt lækre brød og kager i syv generationer – og vi fortsætter bare. Vores dedikerede personale i vores bageri i Hellerup modtager dig altid med et smil på læben og er klar til at hjælpe dig med at finde det rette brød til din smag. Vi kan garantere dig de bedste brød , da vi kun bruger ingredienser i høj kvalitet og ælter dejen i hånden og langtidshæver det, inden det kommer i en stenovn.

Hos Bodenhoffs bager vi brød og boller flere gange dagligt hele året rundt. Så kig forbi vores bageri i Hellerup, hvis du mangler et friskbagt surdejsbrød til morgenbordet eller madpakken. Vi tilbyder et bredt udvalg af traditionelle brød og rugbrød med lækre, sprøde skorper, og så kan du også få vores brød i en glutenfri eller vegansk version.

Skal Bodenhoffs Bageri i Hellerup levere kagen til din næste fest?

Vores bageri i Hellerup kreerer hver dag de smukkeste og mest velsmagende kager til forskellige arrangementer – alt fra fødselsdage, konfirmationer og dåbsfester til bryllupper, studentergilder, firmafester og lignende. I vores udvalg finder du et væld af kager i alle størrelser og afskygninger. Se alle vores festkager her.

Hvis du leder efter en kagemand til dit næste jubilæum eller en børnefødselsdag og gerne vil have en kagemand lidt ud over det sædvanlige, så lad Bodenhoffs Bageri i Hellerup inspirere dig. I vores udvalg af kagemænd finder du både helt traditionelle kagemænd og -damer. Vores dygtige konditorer kan også kreere kager med velkendte og kreative figurer som Elsa og Olaf fra Frost, PAW Patrol og andre lignende tegnefilmsfigurer. Find inspiration til din næste kagemand her eller kontakt os, hvis du har en idé til en kagemand, vi skal lave til din festlige begivenhed.

Trænger du til en lækker frokost i Hellerup?

Så bestil den hos vores bageri i Hellerup. Foruden smukke festkager kan du nemlig også få velsmagende sandwiches, boller og lignende frokostvarer hos Bodenhoffs. Kom forbi vores butik eller bestil din frokost online. Vælg mellem forskellige smagsvarianter og boller. Du har også mulighed for at vælge en lettere frokost som små pizzaer, fyldte croissanter og pølsehorn. Er I flere, der skal spise frokost sammen, kan du også bestille et udvalg af boller og brød samt alt det essentielle tilbehør. Se vores frokostvarer her.

Hvis du skal afholde et større arrangement, kan du bestille frisksmurte boller og sandwiches til din næste firmafest, foredrag eller workshop hos Bodenhoffs i Hellerup. Sving forbi butikken eller kontakt os, hvis det lyder som et fristende tilbud.

Nem og hurtig bestilling af bagværk i Hellerup

Det kan godt være, at mange af vores opskrifter er de helt samme, som dengang Steen Bodenhoff slog den første bolledej op og åbnede dørene til sit bageri, men vores bageri i Hellerup samt alle vores andre lokationer er topmoderne med de bedste redskaber.

Hos Bodenhoffs ønsker vi altid at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor kan du bestille stort set alt, hvad hjertet og maven begærer med vores click & collect-system. Bestil velsmagende sandwiches, lune pizzaboller, friskpresset juice, kaffe og meget mere til at tage med på farten. Hvis du ønsker en rolig søndag derhjemme, har du også mulighed for at bestille dit bagværk direkte til døren.

cross