Bodenhoffs Bageri Finsensvej

Adresse
Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Søndag: 05:00 – 18:00
Helligdage: 05:00 – 17:00

Bodenhoffs – din bager på Finsensvej

I vores hyggelige bageri på Finsensvej finder du alt, hvad brød- og kagehjertet begærer. Har du lovet at stå for søndagsbrunchen, og mangler du nogen velsmagende morgenbrød? Eller måske du vil overraske din 5-årige med en sej PAW Patrol-kage til fødselsdagen? Det kan vi hjælpe dig med hos i dit lokale Bodenhoffs Bageri på Finsensvej.

Hos Bodenhoff kreerer vi hver dag smukke og festlige kager, lækkert wienerbrød og udsøgte brød og rugbrød. Kom forbi vores bageri på Finsensvej og se vores store udvalg af bagværk, eller hent din morgenkaffe to go – vi glæder os til at tage imod dig!

Smag den gode kvalitet hos Bodenhoffs

Hos Bodenhoffs bager vi brød og kager, der smager. Det kan både være alt fra morgenbrød, rugbrød og franskbrød til wienerbrød og lagkager – fælles for alle er, at kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Vores dygtige og erfarne bagere brænder nemlig for den gode kvalitet, og derfor er alle ingredienser nøje udvalgt efter den bedste smagssammensætning, så du er sikker på, at du både får høj kvalitet samt genkendelighed i dit bagværk. Foruden de forskellige smagssammensætninger går vi også op i at bruge lokale råvarer i sæson, da det er det bæredygtige valg!

Når du for eksempel køber brød hos os, bruger vi vores egen surdej og ingredienser som mel uden stråforkortere, så du er sikret de bedste resultater. Når alle ingredienser er sammensat, ælter vi selv dejen i hånden, hvorefter den får lov til at langtidshæve, inden vi kommer den i vores stenovne. Du kan udforske vores udvalg af velsmagende brød, inden du kommer forbi vores bager på Finsensvej.

Alt vores brød kan også fås som glutenfrit og vegansk.

Skal vores bageri på Finsensvej levere din næste festkage?

Hos Bodenhoffs Bageri på Finsensvej har vi mange flotte festkager, og vores dygtige bagere kan både kreere fine konfirmationskager, smukke bryllupskager, søde dåbskager og kager til enhver anden lejlighed.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale bager på Finsensvej, så vi kan tale om dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er nemlig, at du får det lige præcis, som du gerne vil have det, når vi skal levere bagværk til din store dag. Vi elsker at få lov til at være en lille del af den store dag og med til at gøre begivenheden dét mere festlig! Vi leverer selvfølgelig lige til døren, når det passer dig.

Bagværk som er bygget på stolte traditioner

Igennem syv generationer har Bodenhoffs Bageri bagt med traditionen tro mod det gode håndværk. Og det mener vi, at man kan smage i alt vores bagværk, når du handler hos det lokale Bodenhoffs på Finsensvej. Siden 1963 har vi udviklet opskrifter og videreudviklet dem, så vores brød og kager stadig emmer af tradition, men samtidig også følger med tidens trends inden for bagværk.

Hvis du selv har lyst til at bage som en Bodenhoffs-bager, kan du få fingrene i vores originale, hjemmelavede surdej samt forskellige typer af mel, så du hurtigt kan gå i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor hos din lokale bager på Finsensvej.

Bagværk på farten er nemt fra dit lokale bageri på Finsensvej

Hos Bodenhoffs mener vi, at det skal være nemt at bestille alt morgenbrød, flotte lagkager og lækre wienerbrød hjemmefra. På vores hjemmeside kan du derfor bruge vores click & collect-system, for en nem bestilling, som du kan afhente på vores bageri på Finsensvej. Du kan tilmed springe køen over!

Hvis du er mellem møder eller akut bliver kaffetørstig, skal du være velkommen til at svinge forbi Bodenhoffs Bageri og få det hele to-go. Sidder du og tæller regndråberne på ruden, og drømmer dig væk til smagen af et lunt stykke wienerbrød, kan vi også sagtens levere det hjem til din hoveddør – så slipper du for regnslag og gummistøvler.

cross