Bodenhoffs Bageri
Finsensvej

Finsensvej 54
2000 Frederiksberg

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 1)

Åbningstider

Mandag – Søndag: 05:00 – 18:00

Helligdage: 05:00 – 17:00

Bodenhoff er din lokale bager på Finsensvej 

I vores hyggelige bageri på Finsensvej finder du alt, hvad brød- og kagehjertet begærer. Har du lovet at stå for søndagsbrunchen og står du og mangler lidt morgenbrød? Eller måske du vil overraske din 3-årige med en sej Paw Patrol kage? Det kan vi hjælpe dig med hos i din lokale bager på Finsensvej. Hos Bodenhoff kreerer vi hver dag smukke og festlige kager, lækkert wienerbrød og velsmagende brød og rugbrød. Kom forbi vores bageri på Finsensvej og se vores store udvalg af bagværk, eller hent din morgenkaffe to go – vi glæder os til at tage imod dig!

Skal vores bageri på Finsensvej levere din næste festkage?

Hos Bodenhoffs Bageri på Finsensvej har vi mange flotte festkager, og vores dygtige bagere kan både kreere fine konfirmationskager, smukke bryllupskager, søde dåbskager og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale bager på Finsensvej, så vi kan tale om dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er nemlig, at du får det lige præcis, som du gerne vil have det, når vi skal levere bagværk til din store dag. Vi elsker at få lov til at være en lille del af den store dag, og være med til at gøre festen lige dét mere festlig! Vi leverer selvfølgelig lige til døren, når det passer dig.

Smag den gode kvalitet hos Bodenhoff

Hos Bodenhoff bager vi brød og kager, der smager. Det kan både være morgenbrød, rugbrød og franskbrød, wienerbrød og lagkager – kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Vores dygtige og erfarne bagere brænder nemlig for den gode kvalitet. Alle ingredienser er nøje udvalgt efter den bedste smagssammensætning, så du er sikker på, at du både får høj kvalitet samt genkendelighed i dit bagværk. Foruden de forskellige smagssammensætninger går vi også op i at bruge lokale råvarer i sæson, da det absolut er det bæredygtige valg! 

Bagværk på farten er nemt fra dit lokale bageri på Finsensvej

Det skal være nemt at bestille morgenbrød, rugbrød og franskbrød, lagkager eller wienerbrød hjemmefra. På vores hjemmeside kan du med vores Click & Collect nemt bestille det hele til afhentning i Bodenhoffs Bageri på Finsensvej. Du kan tilmed springe køen over, hvis du bestiller hjemmefra! Hvis du er in between meetings eller akut bliver kaffetørstig, skal du være velkommen til at svinge forbi din lokale bager på Finsensvej og få det hele to-go. Sidder du og tæller regndråberne på ruden, og drømmer dig væk til smagen af et lunt stykke wienerbrød, kan vi også sagtens levere det hjem til din hoveddør – så slipper du for regnslag og gummistøvler.

Bagværk som er bygget på stolte traditioner  

Igennem 7 generationer har Bodenhoffs Bageri stolt ført de gamle traditioner for godt håndværk videre. Det mener vi sagtens, man kan smage, hvis man køber bagværk fra det lokale bageri på Finsensvej. Vi har siden 1963 videreudviklet på gamle opskrifter, så de stadig emmer af tradition, men samtidig også følger med tidens trends inden for bagværk. Hvis du selv har lyst til at få fingrene i Bodenhoffs bolledej kan du købe vores hjemmelavede surdej samt forskellige typer af mel. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor hos din lokale bager på Finsensvej.