Bodenhoffs Bageri
Christianshavn

Torvegade 50
1400 Købehavn

Tlf: 21 40 22 97

Åbningstider

man. – fre.: 6.00 – 18.00

lør. – søn.: 6.00 – 17.00

Helligdage: 6.00 – 17.00

Besøg Bodenhoffs bageri på Christianshavn 

Besøg vores hyggelige bageri på Christianshavn, og bestil din morgenkaffe og din favoritbolle til at tage med på farten, eller nyd den i bageriet.  

Bodenhoffs bageri byder på et bredt udvalg af traditionelt bagværk, frisksmurte sandwiches, festkager, kaffe og juice. Vores udvalg varierer alt efter, hvilke råvarer, der er i sæson. Kig forbi vores bager på Christianshavn, hvis du skal have stillet den lille sult, eller hvis du skal bestille en kage til din næste fest.   

Familiedrevet bageri på Christianshavn 

Bodenhoff er et familiedrevet bageri. Vi har bagt brød og kager i 7 generationer, og det bliver vi ved med mange år endnu. Alle på vores team er passioneret omkring godt bagværk, og vi står klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette kage eller det helt rigtige brød. Vores brød laves med egen surdej, hvorefter det langtidshæver og bages i stenovn. Desuden bager vi kun mel uden stråforkorter. Se vores udvalg af brød her

Køb din festkage hos vores bageri på Christianshavn 

Et bryllup, et jubilæum, en barnedåb eller en stor fødselsdag kræver den helt rette kage og dermed også den rette bager. Vores bageri på Christianshavn laver kager i alle slags størrelser, farver og former. Lad vores konditorer på Christianshavn hjælpe dig med at finde den helt rigtige kage til dit arrangement. Alle vores festkager kan laves ud fra jeres drømme og ønsker, og der findes ikke den udfordring, vi ikke er klar til at løse. Om det er en storslået, unik og personlig bryllupskage, eller om det er en traditionel kagemand/dame til børnefødselsdagen, kan vores konditorer give råd og vejledning.  

Du finder din kagemand hos vores bageri på Christianshavn 

Leder du efter en bager, der kan lave en kagemand til dig på Christianshavn? Så er du kommet til det rette sted. Vores konditorer laver helt traditionelle kagemænd/damer med slik og glasur, men du har også mulighed for at bestille en kagemand lidt ud over det sædvanlige. Vores konditorer har lavet en væld af kreative kagemænd med motiver som Spiderman, Elsa fra Frost, Gurli Gris og Pokémon. Gå på opdagelse i vores kreative kagemænd her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en ide til en kagemand til børnefødselsdagen eller til din næste temafest.  

Bestil frisksmurte boller og sandwiches til større arrangementer hos vores bageri på Christianshavn 

Leder du efter et bageri på Christianshavn, som kan lave og levere frisksmurte boller eller sandwiches til et firmaarrangement, foredrag, workshop eller lignende? I vores bageri på Christianshavn kan du bestille frisksmurte sandwiches og boller til dine gæster/deltagere/besøgende. Udvalget varierer efter sæson, så kontakt os, og hør mere om, hvilke sandwiches vi kan tilbyde. 

Click & Collect bageri på Christianshavn 

Hos Bodenhoff kan du bestille dit yndlingsbrød og din morgenkaffe via vores Click & Collect ydelse. Vi bestræber os på at gøre det så nemt for vores kunder som muligt, derfor kan du bestille mad- og drikkevarer og afhente i vores bageri på Christianshavn, eller få leveret til døren. Vores Click & Collect ydelse passer perfekt til dig, hvis du mangler en hurtig, men lækker frokost på kontoret, eller hvis du har en rolig søndag morgen derhjemme.