Bodenhoffs Bageri Christianshavn

Adresse
Torvegade 50, 1400 Købehavn
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Fredag: 06.00 – 18.00
Lørdag – Søndag: 06.00 – 17.00
Helligdage: 06.00 – 17.00

Mangler du brød til morgenmad på Christianshavn?

Hos Bodenhoffs kan du finde brød til morgenmaden, middagsselskabet og madpakken. Vi har et bredt sortiment af klassiske og lækre brød og rugbrød med sprøde skorper. Alle vores brød kan også fås glutenfrit og vegansk. Vi gør det nemlig let at finde dét brød, som du foretrækker.

Når du køber et brød fra Bodenhoffs Bageri, er du garanteret en god smag. Vi ælter alt i hånden og langtidshæver brødet, inden det bages i en stenovn. Derudover bruger vi kun kvalitetsingredienser såsom mel uden stråforkorter. Hvis du er i tvivl om kvaliteten, kan du altid komme forbi vores bageri på Christianshavn og smage for dig selv.

Mangler du et sted at spise frokost på Christianshavn?

Hvis du er til en nem og velsmagende frokost, bliver du nødt til at komme forbi Bodenhoffs. Vi har et udvalg af smagfulde sandwiches med forskellige slags boller og smagsvarianter, så der er noget til enhver smag. Ønsker du noget lettere eller mere børnevenligt, har vi også fyldte croissanter, små pepperoni-pizzaer og pølsehorn. Du har også altid mulighed for at købe nogle af vores boller og alt det tilbehør, dit hjerte kunne tænke sig. Derudover kan du også få en kop varm kaffe eller noget friskpresset juice til ganen. Se vores frokost tilbud her.

Hvis du leder efter et bageri på Christianshavn, som kan lave og levere frisksmurte boller eller sandwiches til et firmaarrangement, foredrag, workshop eller lignende, behøver du blot kontakte os. I vores bageri på Torvegade 50 kan du bestille frisksmurte sandwiches og boller til dit arrangement. Udvalget varierer efter sæson, så kontakt os og hør mere om, hvilke sandwiches vi kan tilbyde.

Køb din festkage hos Bodenhoffs Bageri på Christianshavn

Et bryllup, et jubilæum, en barnedåb eller en stor fødselsdag kræver den helt rette kage og dermed også den rigtige bager. Vores bageri på Christianshavn laver kager i alle slags størrelser, farver og former. Lad vores konditorer på Christianshavn hjælpe dig med at finde den helt rigtige kage til dit arrangement.

Alle vores festkager kan laves ud fra jeres drømme og ønsker, og der findes ikke den udfordring, vi ikke er klar til at løse. Om det er en storslået, unik og personlig bryllupskage, eller om det er en traditionel kagedame eller -mand til børnefødselsdagen, kan vores konditorer give råd og vejledning til smagskombinationer og pynt.

En kagemand fra den lokale bager på Christianshavn

Leder du efter en bager på Christianshavn, der kan lave en kagemand til dig? Så er du kommet til det rette sted. Bodenhoffs konditorer laver helt traditionelle kagemænd og -damer med slik og glasur.

Som noget helt særligt, har du også mulighed for at bestille en kagemand lidt ud over det sædvanlige. Vores konditorer har lavet en væld af kreative kagemænd med motiver som PAW Patrol, Elsa fra Frost, Gurli Gris og Pokémon. Gå på opdagelse i vores kreative kagemænd her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en idé til en kagemand til børnefødselsdagen eller til din næste temafest.

Familiedrevet bageri på Christianshavn

Bodenhoffs er et familiedrevet bageri, som har bagt brød og kager i hele syv generationer – og vi vil fortsætte i mange år endnu. Enhver bager, konditor og medarbejder på vores team er passioneret omkring godt bagværk, og vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette kage eller det helt rigtige brød.

Nem og hurtig bestilling hos Bodenhoffs Bageri på Christianshavn

Hos Bodenhoff kan du bestille dit yndlingsbrød, din morgenkaffe og dessert gennem vores click & collect-system. Vi bestræber os på at gøre det så nemt for vores kunder som muligt, derfor kan du bestille mad- og drikkevarer til afhentning i vores bageri på Christianshavn, eller få dine varer leveret til døren.

Vores click & collect-ydelse passer også perfekt til dig, der mangler en hurtig, men lækker frokost på kontoret, eller hvis du har en rolig søndag morgen derhjemme.

cross