Bodenhoffs Bageri Bellahøjvej

Adresse
Bellahøjvej 106, 2720 Vanløse
Telefon
+45 38 86 22 97
Åbningstider

Mandag – Søndag: 05:00 – 18:00
Helligdage: 05:00 – 17:00

Bodenhoffs – din bager i Vanløse

I vores hyggelige bageri i Vanløse kan du få slukket kaffetørsten og stillet den lille sult med vores udvalg af friskt bagværk. Du kan finde et væld af wienerbrød, festkager, store friskbagte brød og frisksmurte sandwiches – alt sammen inspireret af sæsonens varer fra grønttorvet. Vores bagere og konditorer vægter det gode håndværk højt, og de lægger hjerte og sjæl i alt bagværk.

Alt vores brød og alle boller er langtidshævet og bages i vores store stenovn. Vi bager med egen surdej samt mel uden stråforkortere, så du kan få det mest velsmagende bagværk. Vores bageri i Vanløse bager brød og kager flere gange dagligt og brygger din morgenkaffe lige præcis, som du gerne vil have den. Nyd duften af vores friskbagte brød, mens du venter på din morgenkaffe.

Lad vores bageri i Vanløse lave kagen til din næste fest

Ved festlige lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og barnedåbe synes vi, at den helt rigtige kage er prikken over i’et. Hos Bodenhoffs Bager i Vanløse har vi årevis af erfaring med at kreere de smukkeste og mest velsmagende kager til alskens forskellige arrangementer. Vi bager gerne til fødselsdagen eller børnefødselsdagen samt alt fra barnedåbet til konfirmationen og bryllupet.

Hvis du står og mangler en kagemand eller -dame til din næste temafest eller børnefødseldag, kan vi også lave dem i flere former og farver. I vores udvalg kan du finde både helt klassiske kagepersoner med glasur, slik og marcipan, eller du kan vælge en af vores mere specielle og kreative figurer og motiver. Vores dygtige konditorer kan nemlig også lave figurer som Spider-Man, Gurli Gris, Elsa fra Frost, Pokémons og andre kreative tegnefilmsfigurer. Se vores udvalg af kreative kagemænd og -damer.

En velsmagende frokost i Vanløse

Bor du i Vanløse og mangler du noget godt til smagsløgene, når frokosten rammer, er du mere end velkommen forbi Bodenhoffs Bageri. Vi sikrer dig velsmagende sandwiches, frokostboller, fyldte croissanter, pølsehorn og meget mere. Sving forbi butikken og hent din frokost eller få den leveret lige til døren.

Bestil mad- og drikkevarer til større arrangementer hos vores bageri i Vanløse

Leder du efter et bageri til at levere frisksmurte og velsmagende boller og sandwiches til et større arrangement, er vi hos Bodenhoffs din foretrukne bager i Vanløse. Vi skal nok ordne morgenmad eller frokosten til dit workshop, firmaarrangement eller foredrag. Vores udvalg varierer efter sæson, så kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Familiedrevet bageri i Vanløse

Bodenhoffs Bageri har bagt lækre brød og kager i hele syv generationer – og det fortsætter vi med at gøre i mange år endnu. Når du besøger vores bageri i Vanløse, har du mulighed for at få råd fra vores erfarne bagere, konditorer og medarbejdere, der er eksperter indenfor vores udvalg af bagværk – de hjælper dig gerne med at få valgt den helt rette kage eller brødet, der falder præcist i din smag.

Hurtig og nem bestilling af bagværk og drikkevarer hos Bodenhoffs Bageri i Vanløse

Selvom vores opskrifter har mange år på bagen, er vores teknologi helt i top. For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, har vi derfor et smart click & collect-system, som du kan bruge til at bestille stort set alt, hvad dit hjerte – og din mave – begærer. Køb brød, frisksmurte sandwiches, varm kaffe eller en lille kage til at dele med familien med vores click & collect-system og vælg selv, hvornår det skal hentes. Derudover kan du også bestille vores lækre bagværk lige til døren.

cross