Bodenhoffs Bageri Bellahøjvej

Bellahøjvej 106
2720 Vanløse

Tlf: +45 38 86 22 97 (tast 2)

Åbningstider

Mandag – Søndag: 05:00 – 18:00

Helligdage: 05:00 – 17:00

bellahøjvej

Bodenhoffs bageri i Vanløse 

I vores hyggelige bageri i Vanløse finder du et væld af wienerbrød, festkager, store friskbagte brød og frisksmurte sandwiches – alt sammen inspireret af sæsonens varer fra grønttorvet. Vores bagere vægter det gode håndværk højt, og de lægger hjerte og sjæl i alt bagværk. Vores brød og boller er langtidshævet og bages i vores store stenovn. Vi bager med egen surdej samt mel uden stråforkorter. Vores bageri i Vanløse bager brød og kager flere gange dagligt og brygger din morgenkaffe lige præcis, som du gerne vil have den. Nyd duften af vores friskbagte brød, mens du venter på din morgenkaffe.  

Familiedrevet bageri i Vanløse 

Bodenhoffs bageri har bagt lækre brød og kager i 7 generationer – og det fortsætter vi med at gøre. Når du besøger vores bageri i Vanløse, vil vi møde dig med åbne arme og et smil på læben – klar til at hjælpe dig, med det du måtte have brug for. Hvis du har spørgsmål til kager, brød, boller m.m. står vi til rådighed med vores erfaring og ekspertise. Kig forbi vores bageri i Vanløse, hvis du er på udkig efter et friskbagt surdejsbrød til morgenbordet eller en flot og lækker kage til din næste fest. 

Lad vores bageri i Vanløse lave kagen til din næste fest 

Ved festlige lejligheder som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og barnedåb synes vi, at den helt rigtige kage er prikken over i’et. Vores bageri i Vanløse kreerer hver dag de smukkeste og mest velsmagende kager til forskellige arrangementer. Vores konditorer laver også kagemænd/damer i forskellige former og farver. Måske du mangler en kagemand til din næste temafest eller til børnefødselsdagen? I vores udvalg af kagemænd finder du både helt klassiske og traditionelle kagemænd med glasur, slik og marcipan, samt andre kreative figurer og motiver. Hos Bodenhoffs bageri i Vanløse kan du få en kagemand/dame lidt ud over det sædvanlige. Vores dygtige konditorer kan nemlig også lave figurer som Spiderman, Gurli Gris, Elsa fra Frost, Pokémons og andre kreative tegnefilmsfigurer. Se vores udvalg af kreative kagemænd/damer her

Bestil mad- og drikkevarer til større arrangementer hos vores bageri i Vanløse 

Vi laver og leverer også frisksmurte boller og sandwiches til større arrangementer. Måske du skal afholde en workshop, et firmaarrangement eller et foredrag og mangler morgenmad eller frokost til de deltagende – kontakt os, for at høre mere om vores udvalg. 

Brug Click & Collect, til at bestille mad og drikke hos vores bageri i Vanløse 

Hos Bodenhoff ønsker vi altid at gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor kan du bestille stort set alt, hvad hjertet og maven begærer via Click & Collect. Bestil brød, frisksmurte sandwiches, kaffe, kager og meget mere til at tage med på farten. Click & Collect funktionen er også perfekt til at bruge, hvis du har en rolig søndag derhjemme og ønsker at få leveret et lækkert og friskbagt brød lige til døren.