Vi står tidligt op – altså rigtig tidligt.
Er du også morgen menneske og er en af dine drømme at starte dagen men en god kop kaffe og duften af friskbagt brød?
Vi kan tilbyde dig chancen for at blive leder for nogle af Danmarks bedste kollegaer og kunder, de elsker bodenhoff og du skal gøre det samme. Som leder, sikrer du at vores medarbejdere kender retning og har rammerne for at give vores kunder en ensartet god oplevelse i vores butikker. Vi overlader efter en træningsperiode det fulde ansvar for drift og ledelse til dig med løbende sparring fra vores Retail Direktør.
I Bodenhoff vi har fokus på høj kvalitet og den gode smag. Vi bager delvis i vores butikker og ellers i vores hovedbageri på Finsensvej på Frederiksberg. Som leder i butikken, har du ansvaret for at vores medarbejdere er klædt godt på til opgaven i det daglige, og at butikken fremstår salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os.
Her kan du gøre en forskel:
- Du er vild med at arbejde med kunder og service og sætter en ære i, at sikre en god oplevelse for alle – hver gang
- Du har min 2 års erfaring som leder coach og læremester
- Du kan og tør træffe beslutninger og stå ved dem
- Du er vant til at arbejde med salg og det at træne medarbejderne i at tænke salg
- Du har øje for hvornår en butik er salgsklar og det er dit mål at sikre dette altid
- Du har it og økonomisk flair, gerne erfaring med vagtplanlægning
- Du elsker brød og kager og er ikke bange for selv at skulle bage det
En stor del af din tid bruger du på at servicere kunderne, så meget af din ledelse vil skulle udøves ved at være den der går forrest og vise hvordan man driver en butik.
Sammen om succes:
Sammen skal vi skabe succes, en forudsætning for dette er at du først og fremmest er passioneret omkring det du laver. Du står tidligt op om morgen ene og alene af lyst. Butikkens medarbejdere skal blive inspireret af din gejst og din entusiasme. Du tager ejerskab, sætter rammerne og arbejder aktivt med udviklingen af medarbejderne. Vores kunder skal kunne mærke når de kommer i butikken, at medarbejderne trives og elsker deres job lige så meget som du gør. Vi skaber rammerne og tegner retningslinjerne, men du deltager aktivt og sætter dit præg på at få skabt gode resultater i lige netop din butik.
Dit arbejdssted vil være i Frederiksberg området.
Vil du vide mere om stillingen eller søge jobbet er du velkommen til at kontakte os på job@bodenhoffs.dk vi glæder os til at høre fra dig.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst mulig, men venter gerne på den rette kandidat.